Finding Dory – 多莉去哪兒?

The sequel to one of our beloved animated movie, ‘Finding Nemo’ from Disner Pixar, ‘Finding Dory’ just smashed the U.S. box office record @ US$ 136.2 million, making it the most financially successful animated film in the U.S. History! Can’t wait to see Dory again!

炎炎夏日 除了可來PEI上寫作與口語課程,運動身體,調養生息,勤求新知之外,也可考慮看部娛樂價值高的電影來消暑!

迪士尼皮克斯動畫「海底總動員2: 多莉去哪兒」上週末破了全美影史上動畫片的票房記錄。該片將於台灣暑期七月七日上映,楊老決定衝第一,要跟請舉手呦。

Japanese version movie posterFinding-Dory-India-International-Poster_Pixar-PostFinding Dory Junior Novelization Cover

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s